Mihajlovics tre största klavertramp

april 18th, 2011

Man management  – biten var enligt Sickes egna utsago innan säsongsstart hans främsta esse, ”att ta sig in i huvudet på spelarna”. Listan kan göras lång för de som på rak arm har underpresterat, men hans enskilt största misstag har varit att inte kunna förvalta det dyra nyförvärvet D’Agostinos unika vänsterfot och rutin.

Likaså kan skötseln av unga talanger ifrågasättas. En till början valpig men ändå sprudlande Ljajic har utvecklats till en blek och blygsam skugga av sitt forna jag. Babacar var först in på Sickes ”svarta lista” och har egentligen inte fått spelutrymme mer än i Coppa Italia där han skött sig bra. Camporese var namnet på allas läppar ett tag, men även hans vingar klipptes av abrupt och utan förvarning till förmån för äldre kollegor.

Den taktiska biten var till skillnad från man management ”inte av något större vikt” och ”hörde till den moderna tränarskolans allmänkunskap”. Med ett poängsnitt på 1,26 per match så kan man inte ens ha all världens otur eller de otaliga skadorna som alibi längre, de taktiska bristerna är alldeles för uppenbara.


One Response to “Mihajlovics tre största klavertramp”

  1. Louis Vuitton Discount Bags on september 14, 2012 4:35

    Funny, I was discussing this thing with my older sister the other day, now I’ll have one particular much more argument in my hand when it’ll appear to confrontation when once more.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind