Voci di mercato

april 4th, 2011

Sex är de spelare i Viola som redan en och en halv månad innan sommarfönstret öppnar har börjat förknippas med olika destinationer.

Boruc, vinner med största sannolikhet inte målvaktskampen mot Frey trots en väl godkänd sejour i Firenze. Arsenal och AstonVilla nämns som kandidater.

Gilardino, trots agent Buzzos uttalande om en framtid trogen Fiorentina så är Lyon, Juventus och Roma ute efter Gilas signatur. Den sistnämnda destinationen skulle kunna innebära ett byte med Borriello.

Montolivo, press från alla tänkbara håll, Inter, Milan, Juventus, Roma och Napoli.

Santana, Violas nyttigaste spelare 10/11 har utgående kontrakt, han vill själv stanna men förknippas allt mer med en flytt till Roma eller Napoli.

Vargas, peruanen är inte lika het på marknaden som för ett år sedan, ändock intresse från Inter, Barcellona och Real Madrid.

Matos, primaveras seconda punta skuggas av Manchester City efter två inflytelserika år i Violas ungdomsled.

Och vilka kan då tänkas fylla deras skor?

I Roma andas man optimism och nysatsning i och med DiBenedetto. Med det kommer flera ur nuvarande trupp med största sannolikhet att lämna. Tidigare nämnde Borriello, svartmålade De Rossi och korsbandsskadade Mexés hör till de intressantaste namnen.

Många ser på Montolivos stundande flytt som det definitiva slutet på Della Valle – projektet. Jag ser hellre till de bytesmöjligheter det skulle kunna innebära, Mariga, Sissoko och Gargano för att nämna några.

Maxi Lopez har varit aktuell ända sedan Mihajlovic tog över rodret men Bolognas Ramirez tog i helgen över kandidaturen ”anfallsförstärkning” då Corvino kunde skymtas på stadio Rigamonti under mötet mot Brescia.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind