Baksidan av myntet

februari 2nd, 2011

”Bakom mercatokulisserna” hade kanske varit en mer passande rubrik, men i det här fallet så ger jag mig för den underbara bildkopplingen. ”Min värld mina regler” -inga regler!

Så här i efterhand känns 3,5 aningen för tufft betyg, särskilt om jag tar hänsyn till att Corvino trots allt har gjort klart med framtida mittbacksgiganten Matija Nastasic, och krängt iväg Zanetti och, om än på lån, Felipe, Papa Waigo och Savio. Med lite tur så slutförs även Bolattis övergång då brassarnas fönster är öppet några timmar till.

Idag väntas även Artemio Franchi stå slutsålt och enat mot ”i griffoni”. Med f d Bolognatränaren tillika Corvinos goda vän Colomba i VIP-sektionen och ADV inte långt från ett återinträde på presidentposten. Precis som Adrian Mutu gjort på den officiella lagsidan. Man kan inte ana annat än att vindarna börjat vända på Arnos flodbädd och att vi kanske går mot en för tidig vår. Primaveras framfart i både liga som cup, finalister igår kl 15:50 (stort grattis till Buso och grabbarna!), kanske är en annan metafor som bådar för det.

Så vänta ett tag med att ”trycka av” Smith & Wesson 64:an som många av er viola lagt för tinningloben. Än är det inte riktigt kört…


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind