Sista chansen för Miha

februari 2nd, 2011

Vi har kommit till repets slut nu. Blir det inte en vinst i kvällens match, eller åtminstone en bra insats där laget visar att man har ett spel, så kan jag inte tänka mig att Mihajlovic sitter kvar. Det har ryktats en del om att Franco Colomba skulle sitta på läktaren ikväll, vilket han själv dock förnekar. Men det hänger något i luften. För egen del så vore Dunga mitt val, inget snack om det.

Det mest intressanta ikväll blir att specialstudera  vissa enskilda spelare. För let’s face it. Om man inte är så förtjust i Sinisa, så är det ju verkligen ett perfekt tillfälle att ”underprestera”.. Oproffsigt utav bara helvete, men man kan knappast säga att vissa element av truppen betett sig särskilt proffsigt hittills, och det vore inte första gången ett lag ”spelar bort” tränaren. Personligen tycker jag att spelarna har minst lika stor skuld i den usla säsongen som Mihajlovic, men vi vet ju alla vilken länk som är enklast att kapa från kedjan.

Det här är i alla fall de som ska göra det för oss ikväll: (4-3-3) Boruc, Comotto, Pasqual, Gamberini, Kroldrup, Donadel, D’Agostino, Montolivo, Santana, Marchionni, Gilardino.

Läste för övrigt nyss att Gila har en trasig menisk, som kommer att behöva opereras efter säsongen. Om det stämmmer så kan jag personligen intyga att han biter ihop rätt ordentligt i matcherna. Odysseus har nog stenkoll på det här, men enligt min erfarenhet så förvärras meniskskador inte nödvändigtvis av att man fortsätter spela, men det är inte skönt..

Firmato TX..


3 Responses to “Sista chansen för Miha”

  1. Odysseus on februari 2, 2011 16:37

    Helt rätt TX! Det knäpper och smärtar något djävulskt (beroende på grad) och det finns risk för förslitningar. Men vi har nog inte råd att spara Gila. Klockrent om spelarnas attityd, personligen är jag förvånad över Sinis val att spela Marchionni en sån här match, trots uttalandet: ”giocano i piú esperti”.

  2. ängeln di livio on februari 2, 2011 21:41

    vafan de kan väl inte behålla miha även om de nu vinner..
    han e ju katastrofalt som tränare… räcker inte med att spela kryss eller vinna enstaka matcher då o då!!
    FIORENTINA E INGET MITTENLAG!!!!!

  3. Tony on februari 3, 2011 3:01

    Lyckas Miha vända trenden någorlunda behöver det inte vara helt fel att låta han leda säsongen ut tror jag. Det kan finnas en poäng i att kunna välja hans eventuella ersättare med ett lugnt sinne i sommar istället.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind