Spricka mellan Mihajlovic och spelartrupp

februari 28th, 2011

Som om vi redan inte visste det, Marchionnis kroppsspråk vid varenda byte, Mutus mimik vid hans andra comeback på Tardini, men nu är det ”inofficiellt officiellt”. En intern läcka säger att den nuvarande violatränaren höjde rösten i omklädningsrummet igår efter en i mängden av bleka insatser denna säsong. Specifikt riktade han sig mot Mutu och sin guldklimp Ljajic, mot den sistnämnde delvis i deras modersmål där Adem försvarade sig med de omöjliga försvarsinstruktioner han hade fått. Mihajlovic fortsatte sedan med att såga samtliga i sitt anfall i media och menade att: ”vi kunde lika gärna ha förlorat, en andra halvlek att glömma” innan han dundrade ut ur presskonferensen.

Men den trista söndagen var långt ifrån än över för de lila, då ett tjugotal supportrar väntade på dem utanför Franchi vid niotiden igår kväll. De häcklades med klassiska ramsor som ”andate a lavorare” (iväg och jobba med er) och mer ironiska ”Sinisa si, portaci in Champions League” syftandes på ”Sickes” målsättning inför säsongen. ”I non tesserati” var alldeles knäpptysta, kanske det som oroar allra mest.

Följderna som väntar är traditionsenligt antagligen ett mini-ritiro (mer om det i senaste ”CaC”), det andra i raden på kort tid då de senaste kom efter praktfiaskot mot Lazio 30/1. Där väntas ytterligare en rannsakan framför tränare Mihajlovic men även ”diesse” Corvino.


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind