Fenomenet in sala stampa del 2…

januari 26th, 2011

Mutu med Becali”En tuff period, även för det som jag har sagt […] men mycket grundar sig i att jag har varit felinformerad från min f d agent. Även om det hela är mitt fel, för jag valde honom. Det följdes upp med en tuff ordväxling mellan mig och familjen Della Valle. Till grabbarna och tränaren har jag bett om förlåtelse, vilken de har gått med på.

När jag träffar på folket på gatan så är känslan densamma. Jag är i skuld till denna stad, något jag tänker på hela tiden. Jag vill vara kvar här, konfrontera i tifosi. Efter många om och men, snedsteg, så har de alltid förlåtit och lyssnat på mig. Den finns kvar där och gnager. Och även om det kommer att ta mer än en match, eller några månader, för att kunna tacka alla, så är det jag vill göra.

Jag är inte säker på om jag är redo för lördag kväll. Jag har gjort det som min personlige tränare har sagt. Med honom har jag kört solo… Jag såg presidenten senast för åtta dagar sedan. Tifosi, mister, lag och klubbledning är värdiga att jag klargör allt. Det går inte att göra casino av allt [horhus] och sen försvinna. Jag vet att jag inte längre kan klanta mig, och jag vet att nästa problem innebär att jag inte längre är förlåten. Men jag vill bevisa hur mycket jag känner för denna stad och för denna klubb. La Fiorentina får sen göra det som måste göras. Säkerligen är jag tacksam för att få komma ut här i denna conferenza, och inte på Four Season [hotellet, f d agent Becali höll sin ödesdigra presskonferens på]. Jag vill stanna i Firenze, och spela, och sluta med allt som hänt de senaste åren. Jag lever på instikt och den senaste veckan har jag känt att en förklaring till denna stad varit nödvändig. Min advokat kan säga vad han vill, men gillar jag det inte sparkar jag honom… Den senaste tiden har varit svår för mig, och för Fiorentina. Medan man varit ett lysande exempel med ”Save the Children” så har jag inte hållit mig i skinnet.”


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind