BASTA

januari 30th, 2011

Igår mottogs spelarbussen av 100-150 tappra utanför hotel Villa Medici där förberedelserna inför matchen mot Genoa kommer att äga rum. Det hela beskrivs som kanske den tråkigaste krisen i Della Valle – eran. Capi Ultras hade svårt att kontrollera de allra argaste, glåporden haglade och det hela summerades i en banderoll som slagits upp till det kaotiska välkomnandet med punkterna:

Ett blindstyre till tränare, Mihajlovic ses numer även från de lojalaste och mest hårdnackade (de som till en början valde att ställa sig bakom honom) som den första orsaken till att saker utvecklats till vad dem är idag. En mindre grupp tifosi fick till slut möta tränaren och Roberto Ripa för att på lugnare maner diskutera sitt missnöje.

Spelare utan bollar, och då riktades de största missnöjet framförallt mot Montolivo och Cerci som valde, precis som rubriken antyder, sin vana trogna att slinka undan. Kaptenen kom i skottgluggen för att han tycks ha tankarna på annat (läs Inter) och för att han saknar det som krävs för att bära upp kaptensbindeln. Cerci häcklades för att han kort och gott är ett skämt på planen. Frenesin var så stor att ingen kom undan, inte ens de allra yngsta Babacar och Ljajic som anklagades tillsammans med Cerci igen för sitt ständiga uteliv och uteblivna prestationer på planen.

Ledningen ett spöke, inget nytt där men inkompetente Alessandro Mencucci symboliserar ledningens totala frånvaro.

Övergångskampanjen ett fiasko, coppia Mihajlovic-Corvino har inte rosat marknaden. Vare sig på plan eller utanför. Den förste som väljer för tillfället att lista Corvino som den med kanske enskilt störst ansvar för det totala misslyckandet, är ingen mindre än den klassiska radiorösten David Guetta. Dessa båda herrars dispyter är sedan en längre tid tillbaka kända för allmänheten och sportjournalisten håller i dessa tider ingenting tillbaks.

Det här är Vår  ”silenzio stampa”.

”BASTA FIRENZE MERITA RISPETTO” -Marasma 1993


Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind