Lågvattenmärke i pinsamhet

januari 31st, 2011

Det var väl inte mer än man kunde vänta sig, men Corvino lyckades göra pannkaka av den här mercaton också. Inte på vilket sätt som helst heller. Man kan ju tycka att han redan levererat sina tre utlovade ”kvalitetsvärvningar” i form av stjärnorna Behrami, Neto och Salifu, men Corvino stod för en sista hjältemodig mercato-attack. Rapporter från Milano bekräftade att Fiorentina värvat Barreto från Bari, en i sammanhanget inte helt ovälkommen förstärkning. Men glädjen(?) blev inte långvarig. Man ”upptäckte” nämligen att brassen har skadeproblem! Ursäkta mig, med den insikten är ungefär lika revolutionerande som att ”upptäcka” att korvförsäljaren säljer korv. Alla och deras mammor visste om det där. Men tydligen inte Corvino. Han gillar sina värvningar som kinderägg. Impulsköpta, smaklösa och av dålig kvalitet.

Nu har Corvino dessutom fått klubben att framstå som helt oprofessionell. Vad ska man annars tycka? Här går vi och väntar en hel jävla månad på att gubben ska få arslet ur vagnen, och så hittar han på det här med en halvtimme kvar på mercaton? Det värsta av allt var att han var beredd att slänga ut minst 4,5 miljoner euro på sitt bevisligen helt ogenomtänkta infall. Om inte det här var droppen, hur ser en sådan då ut? Incredibile

Firmato TX..


4 Responses to “Lågvattenmärke i pinsamhet”

  1. Fluddan on februari 2, 2011 0:04

    Nu tycker jag allt att du r lite orättvis… Mot kinderägg.

  2. Tony on februari 2, 2011 1:32

    Haha varken chokladen eller ”leksaken” är förvisso i närheten av uselheten som jag ville illustrera. Men det är svårt att hitta något som är det ;)

  3. Dellamorte on februari 2, 2011 18:33

    ”Han gillar sina värvningar som kinderägg. Impulsköpta, smaklösa och av dålig kvalitet”

    -EPIC!!!

  4. Tony on februari 3, 2011 3:06

    Haha som tur är lyckas man ibland få till något fyndigt :D

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Name (måste anges)

Email (måste anges)

Webbplats

Speak your mind